در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام و احترام

بنده آخر امسال بازنشسته میشوم و کارفرمایم برای سال آخرم علاوه بر حقوق پایه برایم اضافه کاری هم رد کرده است .

ولی سال قبل و سال های قبل از آن رد نکرده است.

میخواستم بپرسم در محاسبه حقوق بازنشستگیم که بر اساس دو سال آخر طبق قانون جدید میباشد آیا این اضافه کاری در محاسبه حقوق بازنشستگی اعمال میشود یا اینکه به کارفرمایم بگویم همه را به عنوان حقوق اصلی در لیست رد کند.با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

با سلام . تفاوت چندانی ندارد هر چند من هنوز بخشنامه را با جزئیات نخوانده ام تا ببینم به چه مواردی اشاره کرده است . حقوق و مزایای مشمول حق بیمه همه محاسبه می شود هر چند نویسنده این بخشنامه (نویسنده اصلی) به خود من گفت تمهدیداتی برای عدم افزایش ناگهانی و یا افزایش بیش از حد پرداخت حق بیمه در 2 سال آخر دیده است . دقت کنید که حقوق اصلی آیتم های خاصی دارد و مقادیر معینی نیز دارد و افزایش باید معنادار و مطابق با طبقه بندی خاصی باشد .

با تشکر