در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

خانم 45 ساله بيمه تامين اجتماعي هستم و 23 سال سابقه كار دارم.

10 سال اول خدمتم بر اساس قانون كار و زير نظر وزارت كار بود ولي 13 سال آخر در يك نهاد عمومي غير دولتي مشغول به كار شدم و بر اساس قانون خدمات كشوري است آيا مي توانم درخواست بازنشستگي بدهم؟

در ضمن يك سال اول خدمتم بيمه نبودم كه مدارك آن در حاضر در مرحله اول توسط تامين اجتماعي تاييد شده است اما هنوز جزو سنوات نيامده است اگر بازنشسته شوم، بعد از بازنشستگي آن يك سال به حقوقم اضافه مي شود؟ يا بايد مشغول به كار باشم تا آن يك سال محاسبه شود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- بهتر بود نام نهاد مربوطه را می فرمودید . تا آنجائیکه می دانم  حداقل 25 سال سابقه برای بازنشستگی زنان در قانون خدمات کشوری مورد نیاز است .

2-فرقی نمی کند یک سالتان تایید شود و به صندوق جدید انتقال یابد باید محاسبه جدیدی در مورد مستمری صورت پذیرد .

با تشکر