در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

مبلغ بیمه عمر برای پرداخت حق بیمه به صورت ماهانه چه مقدار است ؟ ممنون از شما
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

حق بیمه بیمه های زندگی از ماهانه ۳۰،۰۰۰ تومان شروع میشود تا ماهانه ۱۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال.

این حق بیمه ها در مقاطع زمانی ماهانه،۳ ماهه،۶ ماهه و سالانه قابل پرداخت می باشد که بهترین روش پرداخت آن سالانه بوده،لیکن روشهای دیگر هم مورد نیاز عموم اقشار جامعه(بر حسب درآمد می باشد).

و پیشنهاد ما بعنوان کارشناس این رشته بیمه ای،معادل با ۱۵ الی ۲۰٪ از درآمد ماهانه هر فرد میباشد،زیرا هموطنان گرامی ما در جای جای ایران اسلامی،فاقد پس انداز و پوشش های بیمه ای می باشند و بیمه های زندگی علاوه بر داشتن پوشش های متنوع بیمه ای ،آینده و آتیه افراد را نیز هدف دارد.

بنابراین ،برای افراد جامعه که در گروه های مختلف سنی قرار دارند،آینده شان نیز دیده شده است.

چه در سنین کودکی باشند،که روزی بزرگ خواهند شد و به پشتوانه ای مالی نیاز خواهند داشت و چه در سنین جوانی و میانسالی باشند،برای ازدواج،خانواده و بازنشستگی شان به این پوششها و پس انداز آن در هر زمانی نیاز خواهند داشت.