در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام

من تصادف کردم و تحت عمل جراحی ساق پا قرار گرفتم و دکتر متخصص جراح برای من مدت 3 ماه مرخصی استعلاجی لحاظ کرد

 ولی دکتر معتمد بیمه 2 ماه ان را قبول کرد و 1 ماه ان را به دلیل محدوده استراحت پزشکی و قانون کتابچه پزشکی قبول نکرد.

 لطفا راهنمایی کنید در صورت پایان یافتن این 2 ماه و بهبود نیافتن بنده می توانم برای این 1 ماه با نظر پزشک جراح  دوباره در خواست مرخصی استعلاجی نماییم در ضمن این 2 ماه 96.5.24 پایان می پذیرد با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

نه دیگر نمی توانید . درخواست برای بعد از تاریخ فوق بدهید شاید مورد بررسی قرار گیرد ولی یک محدوده معین استراحت 1 بار بررسی می گردد و صرفا وقتی بررسی مجدد می شود که توسط پزشک معتمد به شورای پزشکی ارجاع داده شود یا توسط شورای پزشکی به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شود .

برای بررسی مجدد این موضوع نامه از اداره کل درمان مستقیم نیاز دارید تا توسط پزشک معتمد یا شورای پزشکی بررسی مجدد شود .

با تشکر