در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام من۵سال بیمه اجباری دارم و بیکار شدم میخواهم بیمه ی خودم رو ادامه بدم حالا یا بصورت اختیاری و یا اینکه دوباره در کارگاهی مشغول بشم
سوالم اینه با توجه به اینکه بنده معلول جسمی حرکتی با درصد متوسط هستم لازمه به بیمه اعلام کنم که توی پرونده ام درج بشه و از بهزیستی کمیسون پزشکی ام رو بیارم که بعدا برای بازنشستگی ام مفیده یا اینکه اعلام نکنم با توجه به اینکه معلولیتم اصلا مشخص نیست و توی معاینات متوجه نشدن
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید اعلام می کردید. اگر درخواست ازکارافتادگی بدهید در آرای کمیسیون پزشکی احتمالا تاریخ را قبل از بیمه شدن شما یا بدو طفولیت می زند و دردسر ساز می شود .

ضمنا اگر بخواهید برای بازنشستگی از کاهش سنوات ناشی از معلولین عادی غیر ناشی از کار استفاده کنید دچار مشکل می شوید .

با تشکر