در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام . من از همین سایت پرسیدم که آیا بیمه روستایی به بیمه تامین اجتماعی تبدیل میشود یا نه؟ پاسخ شما این بود که بله میشود منتها باید مابه تفاوت پرداخت کنیم در صورتی که بنده به بیمه مراجعه کردم و پرس و جو شدم گفتن این امر امکان پذیر نیست . حال میخواستم بپرسم که تکلیف چیست و چه باید کرد ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

طبق بند 8 بخشنامه 15 امور فنی بیمه شدگان مرتبط با انتقال حق بیمه بین صندوق های مختلف این موضوع هیچ مشکلی ندارد . کارشناس مربوطه اشتباه کرده است .

با تشکر