در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام. ما تصادفی داشتیم که سرنشین بنده خانم بارداری بودن. بچشون دوماهه بود. بهمون گفتن بچه سالمه همون روز و سونگرافی کردن ولی بخاطر پا و سرشون ک درد میکرد شکایت کردن و توی شکایت نامه کلانتری فقط پا و سر رو عنوان کردن ولی گفتن بچه تو راهی دارن. حالا ایشون میگه ممکنه بچم اسیب ببینه بعدا! و نگرانمون کرد

بنظرتون ممکنه مشکلی پیش بیاد یا فقط خواسته بترسونتمون؟ و اینکه میتونه تا پرونده بازه یا حتی بسته شد اگر بچه سقط بشه یا توی درمان مشکلی براش پیش بیاد ادعایی کنن و ثابت کنن؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
جنین هم در پوشش اشخاص ثالث محسوب میشه و اگر بعدا مشخص بشه که نقص عضو و از کار افتادگی کودک متولد شده در اثر تصادف بوده و یا حتی اگر منجر به تولد نشه و سقط بشه
از طریق بیمه شخص ثالث، غرامتش پرداخت میشه.