در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
پدر بنده تا سال 87 کارخونه کار میکردن و باز خرید کردند بعد هم یک سالی بیمه بیکاری بودند و بعد از چند سال شخصا بیمه رانندگان درون شهری رو برای حدود یکسال و نیم پرداخت کردند

الان حدود سه سالی هست که بیمه پرداخت نکردند اما با توجه به سوابق قبلیشون و اینکه الان شرط سنی لازم رو دارند بیمه گفتند میتونند بازنشست بشوند،

سوال من اینه الان میانگین دو سال اخرشون چطور محاسبه میشه، آیا اون پرداختی ها رو به روز حساب می کنند؟ و اینکه اگر بخاطر بیمه بیکاری حقوق دریافتی ایشون پایین بیاد بنظرتون بهتر نیست الان چند ماهی خودشون رو دوباره بیمه کنند ؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بهتر است خودشان را بیمه بکنند . چون مبلغ حق بیمه بیکاری احتمالا در محاسبات 2 سال آخرشان می آید و بیمه بیکاری از 80 درصد حقوق مشمول حق بیمه بیشتر نیست  . محاسبه براساس 2 سال آخر بیمه پردازی  است و اینگونه ضرر می کنید .

با تشکر