در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام.

دوستان عزیز لطفا دقیق راهنمایی بفرمائید.

یه شرکت داریم با 3 عضو هیئت مدیره . که 2 نفر اونها قرارداد کارفرمایی دارند. یک کارمند داریم : در مجموع 3 نفر .

برای ارسال لیست بیمه کدگارگاهی گرفتیم .

قراردادی هم داریم که رفتیم توی بیمه ثبت کردیم و ردیف پیمان گرفتیم .

حالا میخواهیم اولین لیست بیمه رو رد کنیم .

آیا زمانی که لیست ماهانه رو تنظیم می کنیم : کد کارگاه رو که دادیم، ردیف پیمان که وارد کرده ایم رو انتخاب کنیم ؟

و همه افراد اعضای هیئت مدیره و کارمند رو هم باید باهم لیست رد کنیم درسته ؟

مشکل من از اینجا است که مسئول پیمان ها اداره بیمه می گفت : می تونید از کارفرماتون نامه بگیرید و فقط یکی از اعضای هیئت مدیره رو بیمه کنند !  خوب اگر این نامه رو بگیریم : لیست بیمه ها رو در کل چه طور تعریف کنیم ! مسول پیمان ها می گفت باید ردیف پیمان  000 ( برای هیچ پیمانی نیست) و  001 ( که برای همین قرارداد تعریف شده )  رو داخل سیستم ثبت کنید  و این طوری لیست رد کنید ؟

دوستان گمراه شدم لطفا با جزیئات بیشتری راهنمای بفرمائید و خلاصه نفرمایید. با تشکر فراوان.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- اگر پیمانکار نیستید نیازی به پر کردن این فیلد نیست و به صورت اتوماتیک 000 می خورد وگرنه باید کد پیمان را وارد کنید .

2- بخشنامه ای در این مورد موجود است که حق بیمه  صرفا یکی از اعضای هیات مدیره  را می توانید در لیست رد کنید . (با معرفی واگذارنده به عنوان مدیر پروژه)

با تشکر