در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من یک ماه در قنادی کار کردم برای حقوق اول یک مبلغی گفت اخرش زدن زیرش پول کمتری دادن گفتن بیمه نمیکنن پول بیشتری یمدن اما ندادن میخوام بدونم حق بیمه چقدر میشه اصلا میتونم بگیرم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

می توانید بگیرید البته برای یک ماه به دوندگیش نمی ارزد . اگر در حال کار هستید و کارفرما بیمه تان نمی کند باید درخواست بازرسی به شعب تامین اجتماعی دهید یا با شماره تلفن و پیامک مربوطه برای بازرسی تماس بگیرید . اگر هم آمده اید بیرون ، از اداره کار برای اجرای ماده 148 قانون کار حکم بگیرید .

با تشکر