در بازنشستگی و مستمری توسط (570 امتیاز)
سلام _ سنوات چیه؟ آیا در حقوق بازنشستگی تاثیر داره؟  من قبلا بیمه اجباری بودم اما الان بیمه زنان خانه‌دار تامین اجتماعی (مشاغل آزاد) هستم
تفاوت من در زمان بازنشستگی با کسیکه بیمه اجباری هست چیست از نظر سنوات ؟ هر دو با ۶۰ سال سن و ۲۰ سال سابقه بیمه
خواهش میکنم بصورت ساده و عام توضیح بدید ممنون
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام سنوات بصورت عامیانه اگر شما در محلی برای کارفرمایی کار کنید وهرماه در ازای کار دستمزد بگیرید اگر بطور مثال ۵سال کار کنید وبه سن باز نشستگی یا اخراج یا تسویه حساب برسید کارفرما موظف به ازای هرسال کارکرد سالی یک ماه که جمعا در  ۵سال میشود ۵ماه دستمزد بعنوان سنوات بشما پرداخت نماید وبا توجه به اینکه شما جزء مشاغل خانگی میباشید وکارفرما شما خودتان هستید سنواتی بشما تعلق نمیگیرد.ایمانی