در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
من برج9سال گذشته تصادف کردم, طول درمانم تا برج 3 سال 96 طول کشید و هچنین 96/4/31 دادگاه دارم واسه رسیدگی به پرونده ام, طبق حکم پزشک قانونی جمع درصد صدمات وارده 60 در صد از دیه کامل انسان زده شده, تعهد راننده نسبت به بیمه 250 میلیون بوده,میخواستم بدون60 درصد دیه من طبق سال 95 پرداخت میشه یا سال96؟

اگر طبق سال 96 پرداخت شود, تفاوت نرخ دیه سال 95 تا 96 رو باید راننده مقصر بپردازد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
دیه، یوم الادی است. یعنی اینکه بر اساس نرخ روز تسویه حساب باید پرداخت شود.
بر همین اساس، دیه شما با نرخ روز محاسبه می شود.
اما در صورتی که شما راننده مقصر باشید، سرمابه بیمه حادثه دریافت می کنید که با دیه و موضوع یوم الادی بودن فرق دارد.