در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام و خسته نباشید. من با موتور به یه موتور دیگه زدم و گواهینامه دارم و بیمه نامه من مال پنج مرداد ۹۵ هست اگر من مقصر باشم و دیه من حدود صد میلیون باشد و دیه طرف مقابل هم حدود پنج میلیون باشد ایا بیمه دیه من و طرف مقابل را پرداخت میکند؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه به طرف مقابل دیه پرداخت می کند و به شما هم سرمایه بیمه نامه حوادث راننده تعلق می گیرد.