در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

عرض ادب.میخواستم حودود دیه ای که بهم تعلق میگیره رو بدونم با این مواردی ک پزشک قانونی برام نوشته:

  1. خراش(حارصه)کف دست چپ و ساق راست
  2. حارصه رویه دست راست
  3. جراحت(دامیه)لاله گوش راست
  4. شکستگی ترقوه راست اثر اصابت با جسم سخت.

تاریخ بعدی هم برام ۲ ماه دیگه نوشتند.

حداقل و حداکثر دیه رو میخوام بدونم

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
حدود دیه شما بر اساس میزان بهبود شما در معاینه دو ماه بعد و خدای نکرده در صورتی که جراحت ادامه داشته باشد، در معاینات بعدی مشخص می شود.
مرجعتعیین میزان از کار افتادگی و طول درمان پزشکی قانونی است و محاکم قضایی بر اساس نظر پزشکی قانونی اقدام به صدور رای خواهد کرد و رای نهایی بر اساس درصدی از دیه صادر می شود.