در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام

دانشجو کاردانی 23 ساله هستم که از مستمری تامین اجتماعی برخوردارم تا چه سن و مقطع دانشگاهی میتونم همچنان از این مستمری برخوردار باشم؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام با توجه به تحصیلات ادامه دار شما تا زمانیکه به تحصیل ادامه میدهید اگر مذکر باشید مستمری دریافت میکنید ولی اگر مونث باشید تا زمانیکی ازدواج نکردید میتوانید مستمری دریافت نمایید ..ایمانی