در بیمه درمان تکمیلی توسط (390 امتیاز)
1-- آیا بازنشسته های سایرادارات ،مثلا آموزش وپرورش ، میتواند شرط یابندی را دربیمه تکمیلی آتیه سازان حذف یا اضافه کرد؟
2-- آیا دربیمه تکمیلی آتیه سازان میتوان بیمه حوادث وعمر را هم اضافه کرد؟ یا توسط همین بیمه (آتیه سازان) جداگانه بیمه حوادث وعمر را خریدوتهیه کرد،بیشتربخاطر کسرازحقوق بودن آتیه سازان ،مایل به خرید بیمه های متعدد هستم.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

۱-قراردادهای بازنشستگی در بازنشستگان کشوری،توسط سازمان بازنشستگی کشوری منعقد میشه و به هیچ عنوان قابل تغییر توسط افراد نیست.

۲-شرکت آتیه سازان حافظ،مجوز بیمه های تجاری را به هیچ عنوان ندارد.

بنابر این اگر میخواین بیمه عمر و یا هر بیمه دیگری خریداری کنین،باید به شرکت های بیمه و یا نمایندگان آنها در سطح شهر مراجعه نمایید.

در صورتیکه سن شما از ۶۵ سال تجاوز ننموده باشد،بنده با کمال افتخار حاضر به انجام سایر بیمه نامه زندگی جنابعالی خواهم بود.