در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا بیمه شخص ثالث هزینه بیمارستان رو پرداخت میکنه
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

دوست گرامی اگر منظور شما از هزینه بیمارستان همان هزینه پزشکی است خیر در بیمه نامه شخص ثالث سه نوع خسارت پرداخت می گردد

  1.  خسارت مالی
  2.  خسارت بدنی (جانی )
  3. خسارت حوادث راننده .

طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی مبلغ 10% از حق بیمه به وزارت بهداشت واریز می گردد که کلیه هزینه های پزشکی و بیمارستانی ناشی از تصادفات به صورت رایگان انجام گردد .

در زمان بروز حادثه اگر مصدوم توسط اورژانس و  با گزارش پلیس به مراجع درمانی انتقال یابد هیچگونه هزینه ای شخص نباید پرداخت کند و کلیه هزینه ها به صورت رایگان است در صورتی که خود شخص به مراکز درمانی مراجعه کند بیمارستان هزینه ها را دریافت می کند ولی شخص می تواند از طریق مراجع قضایی پیگیری و در صورت احراز تصادف توسط مقام قضایی کلیه هزینه های پرداختی به شخص عودت داده می شود .