در شرکت بیمه توسط
آیا بیمه دانا هزینه طب سوزنی را پرداخت میکنه ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

فعلاً در آیین نامه ها تعریف نشده و وزارت بهداشت در دستور کار قرار داده

خطرات و ریسک‌های تحت پوشش بیمه‌های درمان تکمیلی

پوشش‌های بیمه‌ای که برای گروه‌های بالاتر از 50 نفر صادر می‌گردد جهت جبران هزینه‌های بیمارستانی و جراحی ناشی از بیماری، حادثه و سایر پوشش‌های اضافی درمانی که مازاد بر سهم بیمه‌گر پایه بوده و بیمه گذاران با توجه به شرایط و خواسته های خود می توانند با عقد قرارداد مربوطه از تمام یا بخشی از خدمات ذیل استفاده نمایند :

- جبران هزينه‌هاي بستري ، جراحی ، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، گاماناپف و انواع سنگ‌شکن در بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود و Day Care.

- جبران اعمال جراحی تخصصی شامل جراحی مربوط به سرطان ، مغز و اعصاب مرکزی نخاع ، گامانایف ، قلب ، پیوند ریه ، پیوند کبد ، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان

- جبران هزینه های زایمان اعم از طبیعی و سزارین

- جبران هزينه‌هاي درمانی نازایی و ناباروری

- جبران هزينه هاي مربوط به رفع عيوب انكساري چشم(نظیر عمل لیزیک ، لازک و ...)

- جبران هزینه‌های پاراکلینیکی(تشخیص درمانی) شامل: سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سی‌تی اسکن، انواع آندوسکوپی، ام‌.آ‌ر.‌آی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفس(اسپیرومتری-PFT) نوار عضله(EMG)، نوار عصب(NCV)، نوار مغز(EEG)، نوار مثانه،(سیستومتری یا سیستوگرم)، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولترمانیتورینگ قلب، آنژیوگرافی چشم و اعمال مجاز سرپائی شامل شکستگی و در رفتگی، گچگیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی ، تخلیه کیست و لیزر درمانی

- جبران هزینه‌های خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایشهای تشخیص پزشکی ، پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشکی ، انواع رادیوگرافی ، نوار قلب ، فیزیوتراپی

- جبران هزینه‌های ویزیت و دارو

- جبران هزینه‌های دندانپزشکی

- جبران هزینه خرید سمعک

- جبران هزینه عینک و لنز تماس طبی

- جبران هزینه تهیه اعضاء طبیعی بدن

- جبران هزینه اروتز که بلافاصله بعد از عمل جراحی مورد نیاز باشد

- جبران هزینه تشخیص بیماری ها و ناهنجاری های جنین منوط به داشتن پوشش زایمان

- جبران هزینه همراه افراد زیر 7 سال و بالاتر از 70 سال در بیمارستان

- هزینه آمبولانس و سایر فوریت‌های پزشک