در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
میخواهم تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرم.ب ای همین قصد دارم با کسب نمایندگی فروش بیمه ضمن انجام فعالیت در این زمینه از مزیت تحت پوشش قرار گرفتن بیمه تکمیلی استفاده کنم.
کدام بیمه ها این امتیاز را می دهند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

کلیه نمایندگان فروش بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،از سال ۱۳۹۰ با دریافت کد نمایندگی فروش بیمه عمر میتوانند تحت پوشش بیمه های تکمیلی بهمراه اعضای درجه یک خانواده خود قرار بگیرند.

شایان ذکر است که نمایندگان مجرد،در صورتی میتوانند والدین خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند که آنها تحت تکفل فرزند مجرد خود باشند.

در صورت تمایل به دریافت شرایط اخذ نمایندگی و همکاری میتونین با بنده تماسی داشته باشین.