در هدیه ازدواج توسط (130 امتیاز)
با سلام بنده خرداد 95 عقد کردم و برای هدیه ازدواجم اقدام کردم ولی چون سابقه بیمه ام پرداخت نشده بود نتوانستم دریافت کنم و اکنون که سابقه بیمه قبل از عقدم پرداخت شده میتوانم اقدام کنم؟

و آیا مدت زمان خاصی برای دریافت هدیه ازدواج وجود ندارد و هر زمان که بخواهیم میتوانیم اقدام کنیم در صورتی که همه شرایط را داشته باشیم؟

با تشکر از سایت خیلی خوبتون
3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

هر زمان می توانید پیگیری کنید به شرطی که در 5 سال قبل از عقد رسمی 720 روز سابقه داشته باشید .

با تشکر