در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
من۳۱ سال سن دارم و خواستم از بیمه ی یارانه ای استفاده کنم چون معلول تحت پوشش بهزیستی هستم

 اما بهم گفتن طبق قانون افرادی که حتی یک روز سابقه بیمه از سال۸۸ تا۹۶ داشته باشن شاملشون نمیشه

 آیا همچین چیزی واقعیت داره که نباید سابقه بیمه ای داشته باشیم؟

 چون من قبلا جایی شاغل بودم و ۴ سال سابقه بیمه دارم و به این دلیل میکن نمیشه چون سابقه بیمه داری

و آیا برای معلولین قانونی توی بیمه تامین اجتماعی یا بهزیستی هست که حق بیمه ی کمتری پرداخت کنیم با توجه به اینکه پدرم فوت کرده و مادرم سکته مغزی کرده و زمین گیره و خودم دیگه سرپرست هستم
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- تامین اجتماعی با بهزیستی قرارداد دارد که مددجویانش را به انتخاب خود بیمه کرده و حق بیمه شان را پرداخت می نماید . این پوشش جزئی از بیمه مشاغل آزاد است و جزئی از حق بیمه و سرانه درمان را بیمه شده می پردازد که چون می توانند به راحتی به عنوان مددجو از بیمه سلامت استفاده کنند می توانند سرانه درمانی (ماهی 31 هزار تومان) را پرداخت نکنند . موضوع یکه فرمودید خود جزء شرایط خود بهزیستی است و ربطی به تامین اجتماعی ندارد .

2-چنین قانونی در تامین اجتماعی نیست ولی سازمان با کمیته امداد و بهزیستی قرارداد دارد و درصد بالایی از حق بیمه های مشمولان این دو ارگان توسط ارگان مربوطه پرداخت یا بازپرداخت می شود .

با تشکر