در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من هشت سال سابق بیمه دارم. الان به دلیل بارداری و اینکه محل کارم یک ساعت و نیم از خونه فاصله داره وسخته سه ساعت توی سرویس بودن از ماه ششم قصد عدم حضور در محل کار رو دارم.آیا میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . بهتر است ابتدا از مرخصی زایمان استفاده کنید و البته بهتر از آن این است که استعلاجی از پزشک تان بگیرید تا در صورت تایید کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی غیر از 6 ماه مرخصی زایمان بتوانید از مرخصی بیشتری استفاده کنید .

با تشکر