در سایر توسط
با سلام وعرض ادب

بابت قرارداد شعبه از شرکت مرکزی پورسانت دریافت میشود شرط پرداخت پورسانت از مرکز ارائه تسویه حساب بیمه از تامین اجتماعی از طرف  شعبه میباشد باتوجه به اینکه سالهای قبل حسابرسی بیمه توسط تامین اجتماعی نشده است برای صدور تسویه حساب توسط سازمان آیا باید اول حسابرسی سالهای قبل انجام شود بعد تسویه صدر شود؟ ملاک شرکت مرکز فقط تسویه بیمه کارکنان میباشد که شرکت شعبه تا بحال تسویه میباشد با تشکر.
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

بعد از صدور مفاصا حساب از تامین اجتماعی میتوانید از مزایا استفاده نمایید. صدرو مفاصا حساب نیاز به حسابرسی تامین اجتماعی دارد.