در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
آیا بیمارستان شهید بهشتی شیراز دفترچه بیمه سلامت قبول می کند ؟
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام

بیمارستان شهید بهشتی واقع در استان فارس، شهرستان شیراز بیمارستانی است درمانی وابسته به سازمان تامین اجتماعی  با توجه به اين مطلب كه دارندگان بيمه سلامت ميتوانند از تمامي مراكزي كه دارندگان تامين اجتماعي را تحت پوشش قرار ميدهند بهره مند شوند, شما ميتوانيد از خدمات بيمارستان مذكور استفاده نماييد.

پايدار باشيد.