در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

من از تاریخ 94.10.1 بیکار شده ام و تاریخ اعلامی به بیمه از همان روز شده است . و الان 18 ماهم تمام شده آیا حقوق 15 روز رو واریز میکنن یا همون حقوق سابق رو؟ یعنی تو قوانین واریز نصف حقوق آیا هست؟

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

سوالتان واضح نیست . زمان مقرری بیمه بیکاری با توجه به جدول مربوطه مشخص و مبلغ آن هم 55 درصد میانگین حقوق سه ماه قبل است که تا 80 درصد هم با توجه به افراد تحت تکفل افزایش می یابد . من سوالتان را نفهمیدم .

با تشکر