در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام من نقاش هستم

در صورت خرید بیمه تکمیلی آیا این بیمه هزینه درمانی، حوادثی که در حین کار اتفاق می افتد را پوشش می دهد
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

همانطور که از اسم بیمه نامه مشخص است بیمه های درمانی به حوادث ارتباطی ندارد.
اگر پوشش را فقط برای خودتان و بصورت انفرادی میخواهید،باید بیمه حوادث انفرادی تهیه نمایید،در غیر اینصورت اگر در محلی که کار میکنین کارفرما داشته باشین،ایشان باید کارمندان و کارگران خود را تحت پوشش بیمه های مسولیت قرار دهد.

بیمه های درمان تکمیلی فقط هزینه های درمانی افراد را تحت پوشش خود قرار میدهد و بیمه های حوادث،حوادثی را که ممکن است اتفاق بیفتد.