در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
باسلام، بنده 6ماهه که اسخدام پیمانی وزارت کشوری شغل آتشنشانی شده ام که چند سال پیش به علت آسیب دیدگی و شکستگی مچ دست راستم که دو بار هم عمل جراحی انجام داده بودم

الان چون شغلمون عمایاتی هست دکترم گفته نمیتونی تو این شغل باشی و الانم دوباره دستمو عمل کردم و پیوند استخوان انجام دادم و در مرخصی استعلاجی به سر میبرم،الان میتونن بابت این موضوع منو اخراج کنن با توجه به این که استخدام پیمانی هستم؟یااینکه اگه درخواست جابجایی بدهم میتونم برم یه قسمت دیگه از شهرداری مشغول بشم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام باتوجه به اینکه قرارداد شما بصورت پیمانی میباشید واینکه دست شما در مرحله جراحی واستراحت پزشکی هستین لذا کارفرما حق اخراج شما رو ندارد واگر شکابت کنید کارفرما موظف است شمارو در کار ی سبکتر بکار گمارد وقانونا میتوانید احقاق حق کنید ..ایمانی