در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام برای دریافت بیمه اختیاری گفته شده باید حداقل 30 روز سابقه  بیمه داشته باشیم حالا من که  تا الان بیکار بودم و هیچ سابقه بیمه ای هم ندارم می تونم اقدام کنم؟؟

میشه الان یکی دوماه یه جایی کار کنم وبه عنوان گارگر برام بیمه رد کنن وبعد از یکی دو ماه برای بیمه اختیاری اقدام کنم؟؟

 با تشکر از سایت مفیدتون.
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می توانید . می توانید خودتان را بیمه حرف و مشاغل آزاد نیز بکنید .

با تشکر