در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام علیکم، مزایای عضویت در خانه کارگر برای بازنشستگان تامین اجتماعی چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی جناب آقای فرجی سلام،وقت بخیر.

اصولا خانه های کارگر در هر شهر و اسنان،به دلیل عضویت چند ده هزار یا چند صد هزار نفر از کارگران و بواسطه داشتن این اجتماع عظیم،با مراکز متعددی از جمله شرکت های بیمه،مراکز خرید،مراکز تفریحی،آژانس های مسافرتی و امثال اینها قرارداد منعقد نموده و برای اعضا تخفیف های ویژه ای در استفاده از خدمات این مراکز قایل میشوند.

ولی این خدمات عموما برای شاغلینی که دفترچه تامین اجتماعی دارند،لحاظ میگردد.

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر