در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید من از تیرماه 86+ خرید خدمت سربازی به مدت 20 ماه سابقه بیمه دارم، از اردیبهشت 93 لغایت آبان 94 به مدت 18 ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم.

 پس از اتمام 18 ماه بصورت اختیاری تا مرداد 95 بیمه آزاد رد کردم از ماه بعد (شهریور95) تا کنون در یک شرکت دیگر بیمه برام رد شده آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیره در صورت مثبت بودن جواب چند ماه تعلق میگیره؟ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر متاهل باشید در کل دوران بیمه پدردازی تان می توانید از 50 ماه بیمه بیکاری استفاده گنید که بهتر است همه آن را هدر ندهید . در صورتیکه 18 ماه از مقرری بیمه بیکاری استفاده کرده باشید و متاهل هم بوده باشید حداقل باید 25 تا 120 ماه سابقه داشته باشید . یعنی الان در صورتی می توانید از مقرری بیمه بیکاری جدید استفاده کنید که از 11 سال به بالا سابقه بیمه پردازی داشته باشید تا در گروه 121 ماه تا 180 ماه قرار بگیرید.

ضمنا بیمه اختیاری جزء سوابق مورد محاسبه برای پرداخت مقرری بیمه بیکاری نیست .

با تشکر