در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
قوانین اخراج کارمندان پیمانی چیست
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

افرادی که به صورت پیمانی هستند دائمی نیستند که کلمه اخراج برای آنها موضوعیت داشته باشد . طبق پیوست 2 آئین نامه استخدام پیمانی قرارداد مربوطه سال به سال (یا 2 یا 3 ساله) تمدید می شود و در صورت عدم رضایت ، قرارداد در پایان دوره تمدید نشده یا در بین دوره لغو می شود . شرایط زیر باید برای تمدید قرارداد استخدام پیمانی برقرار باشد :

  1.  رضایت از نحوه برخورد با ارباب رجوع
  2.  مستخدم بیش از دو بار اخطار کتبی و یا یک بار توبیخ با درج در پرونده و یا محکومیت در یکی از حالات تخلفات اداری و یا بند ج ماده 9 قانون تخلفات اداری نداشته باشد.
  3. در دوره مذکرو سوء سابقه نداشته باشد (مواردی مانند فساد).
  4. مدیریت واحد به خدمات نامبرده نیاز داشته باشد .
  5.  امتیازات لازم را به دست آورده باشد.

با تشکر