در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان و مشاوران بیمه  معایب استخدام پیمانی چیست
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام  در دستگاههای اداری ودولتی گروهی برای انجام امور تصدی گری واجرایی استخدام میشوند که به صورت پیمانی به کار گرفته میشوند نوع استخدام این افراد را میتوان نیمه رسمی اعلام نمود چرا که در صورت تداوم ورضایت از عملکرد آنها امکان ارتقا به صورت رسمی برای اینها وجود دارد کارکنان پیمانی تا زمانی که در این نوع رسته هستند مشمول مقرارت تامین اجتماعی هستند وکارفرمایان دولتی موظف اند حق بیمه آنها را به تامین اجتماعی پرداخت کند ودرصورت تغییر وضعیت استخدامی میتوانند صندوق بازنشستگی خود را انتخاب کنند