در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام و عرض احترام
بنده مهندس اجرایی در یک سرکت خصوصی هستم، ۲۵ سال پرداخت بیمه دارم از امسال ۵ سال اخر پرداخت بیمه را اغاز کرده ام حقوق من طبق لیست بیمه و پرداختی ۳/۰۰۰/۰۰۰ تومان است

حال شما بفرمایید غیر از افزایش بیمه ابتدای هر سال ایا میتونم در بین هر سال مجددا افزایش بیمه متعارف داشته باشم. و یا از چه راهی میشه اون رو افزایش داد.

 مرسی و متشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
نخست اینکه، ماده ۳۱ برنامه پنجم توسعه( محاسبه دستمزد غیر متعارف)، در برنامه ششم گنجانده نشده و همین علت منسوخ محسوب می شود.
دوم. هرگونه افزایش دستمزد بایستی از مسیر قانونی انجام شود، که شائبه تبانی و تقلب در آن راه پیدا نکند.
سوم. چنانچه افزایش دستمزد ناشی از طرح طبقه بندی مشاغل، ارتقا رتبه و  و گروه شغلی باشد ، و اسناد مالی برقراری و دریافت وجوه آن موجود باشد، این افزایش دستمزد قانونی است.