در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (-1,060 امتیاز)
وقتی کارفرما بیمه رد نکرده باشد آیا سابقه بیمه محاسبه می شود
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
در دوره مد نظر شما اگر کارگاه ماهیت بازرسی داشته وسازمان از آن کارگاه بازرسی بعمل آورده در محاسبات آینده بدهی برای کارگاه برای شما سابقه ایجاد می شود .ولی اگر کلا کارفرما بیمه رد نکرده باشد وبازرسی های سازمان هم نامی از بیمه شده آورده نشده باشه ومدارکی دال بر اشتغال بیمه شده درکارگاه موجود نباشد هم ادعای سابقه ای نمیتوان کرد