در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
آیا بیمه شخص ثالث را می توان آنلاین تمدید کرد
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
درود بر شما

دوست گرما منظور از انلاين به صورت ميشود

بنده الان اين كارو انجام ميدهم در شبكه هاي اجتماعي و يا تبليغاتم هم سايت و هم ايدي تلگرامم را قراردادم حتي روزهاي تعطيل  كساني كه مراجعه ميكنند

بنده انلاين پاسخ  گو هستم اگر زمان بيمه نامه گذشته باشه قيمت رو اعلام ميكنم مدارك لازم رو برام ميفرستد بعد از پرداخت حق بيمه بيمه نامه صدور ميشود و در محل تحويل داده ميشودو بيمه نامه سال قبل را دريافت ميكنيم .

اما در بعضي از شركتها مثل سامان از زمان تمديد بيمه نامه گذشته باشد بايد عكسهاي ماشين رو كارشناس صدور براي مرگز بفرستد و بعد صدور نمايد .موفق باشيد