در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
اینجانب بیمه تامین اجتماعی رانندگان  تاکسی و همینطور بصورت رایگان بیمه تکمیلی اسیا و حوادث هستم و نزدیک یکساله ماهانه ۵۰/۰۰۰ تومان جهت بیمه عمر مان ایران واریز میکنم با توجه به اینکه من بیمه های فوق را دارم

ایا داشتن این بیمه نامه اضافی میباشد و همکاران میگویند پولت را هدر دادی و بیمه که داری ایا واقعا بعد از ۱۰سال مستمری پرداخت میشه یا همون پول ۵۰ هزار ت که سالیانه ۶۰۰ت میشه رو باز پرداخت میکنن. فایده اب نداره
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
سلام

عرض ادب

در وحله اول كار بيمه عمر جلو گيري از بي سرپرست ماندن خانوادست. با توجه به پرداختيتون حداقل ١٥ م فوت عادي و ٦٠ م فوت حادثه در بيمه نامتون داريد و هميشه احتمال مرگ هست.

حالا اگر در زمان مدت بيمه اتفاق نيافتاد پس اندازي دازيد كه ١٠٠ نياز اينده فرزندانتونه.

نميشه گفت شما در اينده به پول احتياج نداريد.

در ضمن ٥٠ تومن پول يه باك بنزين شما هم نيست، مطمئن باشيد هدر نداديدش.