در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام مادرم مستمری بگیر تامین اجتماعی هست و به تازگی کارتی با عنوان رفاه کارت بازنشستگان دریافت کرده است

این کارت علاوه بر مزایای کارت بانکی آیا مزایای دیگری نیز دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام این کارت نشان دهنده این میباشد که مادر شما مستمری بگیر میباشد بعضا در بعضی جاها میتواند ادعای مادرتان که مستمری بگیر است اثبات شود از وامهایی که به مستمری بگیران تعلق میگیرد با این کارت انجام میشود وغیره