در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام. بنده با یه موتور تصادف کردم که مقصر شناخته شدم و ماشینم به پارکینگ ارسال شد.

 حال راننده موتور جوابیه پزشکی قانونی و پرونده بالینی شو نمیاره که داخل پرونده درج شه ماشینم منم همچنان پارکینگه.

 من با توجه به اسرار تونستم نامه از کلانتری بگیرم و ببرم بیمارستان پرونده زیان دیده گرفتم.

حالا پرونده به دادسرا رفته ایا میتونم نامه ازادی ماشینو بگیرم با توجه به اینکه اصالت بیمه هم گرفتم. مرسی با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
اگر خسارت مالی زیاندیده کمتر یا مساوی سرمای مندرج در بیمه نامه باشد و زیاندیده شکایت دیگری از بابت افت مدل (که در تعهد بیمه گر نیست ) نداشته باشد، با توجه به اینکه تمامی خسارت های جانی زیاندیده از سوی بیمه گر جبران می شود، توقیف خودروی مقصر حدثه هیچ ضرورتی ندارد.