در سایر توسط (100 امتیاز)
12سال سابقه بیمه دارم که 10 سالش بیمه رانندگان باری برون شهری هست ماشینی که  10سال روش کار میکردم  توسط مالکش بزودی فروخته میشه و تا مدتی بیکار میشم راهنمایی کنید

 لطفا ایا  چطور از بیمه دوران بیکاری استفاده کنم نگرانم...

 با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در بیمه رانندگان بیمه بیکاری به راننده پرداخت نمیشود مگر آنکه اثبات نمایید که شما بعنوان کارگر بودید ومبلغ ۳%بیمه بیکاری را هر ماه در لیست حق بیمه ارسالی منظور کرده باشید درغیراینصورت رانندگان که از طریق سایت رانندگان وکارت هوشمند بیمه رانندگان برقرار کرده اند بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد