در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام بنده ۸ سال پیش در مغازه ای بدون قرارداد مشغول شدم بعد از ۲ سال کارفرما بمن گفت نیا سر کار من هم رفتم

یجای دیگه مشغول شدم بعد از ۶ ماه مجدد بمن گفت بیا سر کار منم برگشتم دوباره با گذشت ۲ سال بمن گفت نیا سرکار منم رفتم بازم بعد گذشت ۶ ماه گفت بیا سرکار منم مشغول شدم مجدد بعد از ۱۸ ماه کار بدلیل تعدیل نیرو منو اخراج کرد..

در این سالها جز حقوق چیزی بمن نداد ... من هم رفتم شکایت کردم و دادخواستی پر کردم مبنی بر ندادن بیمه و مزایا ...

 ایا خلایی که اونجا نبودم در این چند سال بابتش بمن حقی تعلق میگیره ؟؟

و ایا اگه منکر چند سالش بشه چجوری باید ثابت کنم که اونجا مشغول بودم در صورتی که همسایه منو در اون مغازه دیدن اما یادشون نمیاد من چند سال اونجا سابقه دارم...بنظرتون در وقتی که اداره کار به دو طرف داده که همزمان در اداره کار حضور پیدا کنیم من چه چیزایی را مطرح کنم که به نفعم باشه ...

 لازم به ذکره که تو این چند سال بیمه و سنوات و بن کارگری و عیدی پاداش نداشتم و روزانه ۱۰ ساعت مشغول کار بودم
تو این ۸ سال من حقوقم را ماهانه میگرفتم بجز ۱۸ ماه اخر که روزانه دریافت میکردم

ایا روزانه شدن حقوقم مشکلی پیش میاره در طلب مزایام؟
در ضمن روزهایی که نمیرفتم حقوق نداشتم حتی ایام عید و تعطیلات
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-اگر قرارداد ، فیش حقوق ، پرینت یا کارت حضور و غیاب ، پرنت کارت یا حساب بانکی که حقوق دریافت کرده اید ، شهادت همکاران می تواند برای اثبات زمانهائیکه آنجا کار کرده اید مورد استفاده قرار بگیرد .

2- باید به اداره کار درخواست اعمال ماده 148 قانون کار بدهید و همچنین به شعبه درخواست بازرسی تحقیقی از محل کار بدهید .

3-روزانه شدن حقوق مشگلی پیش نمی آورد .

4-اگر رابطه کارگر و کارفرمایی اثبات شود تمامی مزایای فوق به شما تعلق می گیرد .

با تشکر