در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)

سلام
من ۵۶ سال دارم (کارگر معدن هستم)و و تا به امروز از سال ۸۷ تا امسال بیمه برام واریز شده است (دوسال هم خدمت سربازی خریده ام).

امسال متاسفانه دچار حادثه در معدن شدم و مهره ۱۲ کمرم شکست حالا چند سوال دارم خواهش می کن پاسخ دهید؟

  1. اگر به هر دلیل توانایی انجام کار را نداشته باشم و درخواست بازنشستگی دهم به چه صورت می باشد؟
  2. اگر از طرف کمیسیون پزشکی از کار افتاده کامل تشخیص داده شوم مزایا و حقوق بازنشستگی به چه چه صورت محاسبه می شود؟
  3. اگر از طرف کمیسیون پزشکی برگشت به کار زده شود و بنده توانایی انمام کار را نداشته باشم چون کار معدن می باشد ایا می توانم با این سن و حق بیمه درخواست بازنشستگی دهم ویا می توان یا سن ۶۰ حق بیمه را خریداری کنم؟
  4. فرق بازنستگی و از کارافتادگی چیست و حقوق و مزایا دراین سن و مقدار بیمه برای من

تشکر از انجمن خوب شما

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-درخواست بازنشستگی تان چون سابقه تان حدود 10 سال است متناسب با آن حقوق می گیرید .

2-در صورت ازکارافتادگی بالای 66 درصد (که البته با شرایط شما به نظر من بعید است) اگر حقوق تان کمتر از حداقل حقوق وزارت کار باشد تا آن مقدار افزایش می یابد .

3-کمیسیون پزشکی برگشت به کار نمی زند . در مورد ازکارافتادگی شما اظهار نظر می کند . اگر از نظر کمیسیون پزشکی ازکارافتاده کلی نشده باشید می توانید با توجه به سن تان که باید حداقل 60 سال باشد درخواست بازنشستگی دهید اما باید حداقل 10 سال سابقه داشته باشید و البته متناسب با 10 سال مستمری می گیرید .

4- با ازکارافتادگی شرایط دریافت مستمری حداقلی را پیدا می کنید (و البته با توجه به سابقه شاید هم بیشتر) ولی با بازنشستگی بستگی به سابقه تان حقوق می گیرید که ممکن است کمتر از حداقل حقوق باشد .

با تشکر