در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

 بنده از سال 1388 تا 1393 در یک شرکت پیمانکاری مشغول به کار بودم ولی متاسفانه مدرک یا قراردادی هم اون زمان نبسته بودم چون دانشجو بودم کار میکردم همینجوری و بیمه من رو رد میکرده طی اون 5 سال.

الان بعد از گذشت 3 سال از اخرین لیست رفته شکایت کرده به سازمان که من اون زمان لیست خلاف دادم و مدت زمان 5 سال بیمه من رو حذف کنه.

و اداره تامین اجتماعی بازرس و هیئت سه نفره در مرحله اول این رو تایید کردن و نامه به سازمان تامین اجتماعی کل استان فرستادن و سازمان استان این مساله حذف بیمه من رو به کمیته برده و میخاد اون مدت زمان 5 سال من رو حذف کنه.

در ضمن میگه اگه مدارکی دال بر اثبات کارکرد خود در ان زمان داری بیار ارایه بده اگر نداره تا یک هفته دستور حذف بیمه شما رو صادر میکنه کمیته.به نظر شما من چه کاری کنم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- نفرموده اید چرا کارفرمایتان چنین کاری می خواهد بکند چون برای خودش نیز جریمه هایی به همراه دارد .

2-فیش حقوق ، گواهی پرداخت حقوق به حسابتان که از بانک گرفته می شود ، لیست حضور و غیاب ، لیست مالیات کارفرما که از حقوق تان کم کرده است ، گواهی شاهدان و مواردی از این قبیل را می توانید استفاده بکنید .

با تشکر