در بیمه آتش سوزی توسط (100 امتیاز)
سلام

شرکت من یک ماه است دچار اتش سوزی شده است کارشناس بیمه امد نیمی از اموال را تعین خسارت کرد و رفت و گفت تا این را تایید نکنید بقیه کارشناسان برای تععین خسارت ساختمان و ماشین الات نمی ایند بعد از قبول به اجبار تععین خسارت و امضا 15 روز گذشته نه کارشناس بعدی امده نه حواله اول را پرداخت کرده اند اول گفتند حواله این کارشناسی را پرداخت میکنیم بعد گفتن با کارشناس بعدی همه را یکجا پرداخت میکنیم

 به هر حال هر روز یک بهانه ای می اورند الان من برای تمام شدن و گرفتن خسارت باید چکار کنم ؟  با تشکر
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام

دوست نميدونم از كدوم شركت بيمه اتش سوزي شما صادر شده و كلوزهاي انتخابي شما در بيمه نامه مهمه البته گزارش كارشناسي كه اول بازديد كرده هم اهميت داره

متاسفانه وقت كارشناسي بايد دقت بيشتري بشه يا بعضي از خود مشتري ها به خاطر ميلغ ناچيزي كه اضافه به حق بيمه نشود از كارشناس يا نماينده ميخواهند كه خيليً از كلوز هارو حدف كنند مهم اين است كه ببنيد چه كلوزهاي در بيمه نامه خريداري شده و به شعبه شركت بيمه  خودتون مراجعه كنيد انشاالله كه زودتر حل بشه البته كه نماينده يا مشاور شما هم بايد كمكتون كنند . موفق باشيد