در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام. پدرم 57 سالشه نزدیک به 6 سال خدمت در ارتش را داشته و نزدیک به 2 سال هم خودش بیمه تامین اجتماعی دارد و 11 سال هم بیم روستایی پرداخت کرده لطفا راهی برای بازنشتگی پدرم پیشنهاد دهید که بهترین کار با این شرایط چیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام همه بیمه ها باید با همدیگر ادغام شوند تا بتواند از مزایای بازنشستگی استفاده کند حال اگر بتواند سوابق روستایی وارتش را به تامین اجتماعی انتقال دهد وبابت پرداخت مابالتفاوت مشکلی نداشته باشد با انتقال سوابق به تامین اجتماعی یکسال دیگر میتواند بازنشسته شود