در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من 59 سال سن 19 سال سابقه دارم و شرکت حقوق  یک سال اخر را با حداکثر حقوق برایم رد کرده و می خواهم یک سال آخر را بیمه بیکاری بگیرم موقع بازنشستگی حقوقم چگونه محاسبه می شود.با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
اگر افزایش حقوق ناگهانی داشته باشید در میانگین دستمزد معمولا 5 سال در نظر گرفته می شود، ضمنا بیمه بیکاری بنا به دلخواه نبوده و می بایست توسط کارفرما اخراج گردید ، لذا با افزایش ناگهانی و اخراج همخوانی نخواهد داشت