در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام.پدر من ۱۱ ساله بیمه روستایی رو پرداخت کردن و ۶۸سال سن  شناسنامه ای دارن اما در اصل حدود ۸۰ سال سن دارند. به دلیل بیماری و افزایش سن هم از کار افتاده هستن.

آیا میشه از طریق کمیسیون پزشکی این موضوع رو اثبات کرد تا شرط سن و سابقه براشون تعدیل بشه؟اگر بله از چه طریقی
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام ، معمولا در صندوق های بیمه ای شناسنامه و مدارکی مورد قبول می باشد که در زمان بیمه شدن ارائه گردیده ، چه بسا با سن مورد ادعای پدرتان ، ایشان امکان بیمه پردازی و عضویت در صندوق روستائیان را نداشتند

بیشتر این موارد در قراردادهایی که با صندوقها می بندید به اطلاع متقاضی رسانده می شود