در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر تصادف کنی و اعتبار بیمه نامه تمام شده باشد چه کار باید کرد ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

اگر تصادف منجر به خسارت مالی شود که باید مقر حادثه خسارت را پرداخت نماید ، ولی اگر تصادف جرحی و به دیه ختم گردد و راننده حادثه نتواند از پس پرداخت بر بیایدمی توان به صندوق خسارات بدنی بیمه مرکزی ج.ا.ا رجوع کرده و از طرف شخص مقصر به زیاندیده یا زیاندیدگان دیه پرداخت شده و شخص مقصر بصورت اقساط بلند مدت به صندوق مبلغ را عودت خواهد داد.