در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و تشكر بابت سايت عاليتون.

سوالم از شما اينه كه: منو همسرم ٢٩ سال داريم و همسرم شغل ازاد داره. بيمه سلامت هم گرفتيم.

كدوم بيمه واسمون مناسبه كه بعد از بازنشستگي مثل كارمندان دولتي هم يه پول قلمبه بده و هم حقوق ماهانه بده!

اصلا چنين چيزي وجود داره؟

ببخشيد اطلاعاتم كمه.مناسب ترين بيمه رو لطفا بهم معرفي كنيد خيلي نگران آيندم.بهترين بيمه واسه من چيه؟

بيمه ي عمر سود سپردمونو كه ميگه ميده رو كي ميده؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز بیمه های عمر و سرمایه گذاری برای دوران باز نشستگی بیمه های بسیار مناسبی هستند به خصوص اینکه همسر شما هم بیمه سلامت رو دارند و تنها مسئله شما حقوق بازنشستگی است.

نکته مهم در میزان مستمری شما این است که این مبلغ درصدی از صندوق و اندوخته ی ریاضی شما که وابسته به پرداخت شما در سالهای بیمه شماست می باشد.در بسیاری از شرکت ها میزان مستمری 1.5 تا 2 درصد از این اندوخته در نظر گرفته شده است.

میزان پرداخت بهتر است مبلغی بین 10 تا 20 درصد از درآمد سالیانه ی شما باشد.

در انتها در پاسخ سوال شما مبنی بر زمان پرداخت سود باید گفت مدت قرارداد های بیمه عمر بین 5 تا 30 سال می باشد که ترجیحا بیشتر بیمه گذاران 30 سال را انتخاب می نمایند و زمان پرداخت سود نیز در انتهای مدت قرارداد است.

جهت مشاوره ی بهتر برای انتخاب شرکت بیمه ای مناسب شما میتوانید در لینک تلگرام زیر پیام گذاشته و پاسخ مناسب را دریافت نمایید.