در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من حدود 13 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم، خانم 40 ساله و مجرد هستم و بیمه ای می خواهم که مستمری بازنشستگی داشته باشد . یعنی مهمترین ویژگی بیمه برای من مستمری بازنشستگی مادام العمر است.

بهترین شرایط را در میان شرکت های بیمه کدام بیمه دارد؟

در ضمن محاسبه مستمری بازنشستگی با بیمه عمر و سرمایه گذاری 10 ساله به چه صورت است ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهرگرامی سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر و با توجه به داشتن ۱۳ سال سابقه در تامین اجتماعی(و بدلیل عدم بازخرید شدن سابقه آن)،بهترین گزینه برای شما، پرداخت ۷ سال باقیمانده و رساندن سابقه تان به ۲۰ سال میباشد.

اگر دنبال بیمه عمر برای بازنشستگی با ۱۰ سال میگردید،توصیه میکنم که خیلی خودتان را به زحمت نیاندازید،زیرا که اندوخته بیمه نامه های عمر،هر چقدر هم که باشد،برای دریافت حقوق مکفی برای شما کفایت نخواهد کرد.

مثالی برایتان خواهم زد:

نماینده شرکت بیمه به شما پیشنهاد بیمه نامه ای با پرداخت سالانه۱۲،۰۰۰،۰۰۰ تا ۲۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال را مینماید.

در عرض ۱۰ سال،و با افزایش سالانه ۱۵٪ تا ۱۰٪ شما در نهایت در این مدت،پرداختی ای معادل با ۱۹ تا ۳۹ میلیون تومان را خواهید داشت.

بنظرتون سود بانکی این پول در حال حاضر چقدر است؟

من به شما خواهم گفت که در حال حاضر سود آن تقریبا ۲۳،۰۰۰،۰۰۰ تا ۴۸،۰۰۰،۰۰۰ ریال خواهد شد!!!

ملاحظه می کنین که این سود برای الآن نیز خیلی کار راه انداز نخواهد بود،چه برسد به ۱۰ سال آینده!!!

ضمنا این را هم درنظر داشته باشین که شرکت هایی که به شما وعده حقوق دادن در ۱۰ سال آینده رو میدن،به شما اعلام نمی کنن که چقدر حقوق میدن،مگر اینکه شما سوال کنین.

و آن وقت است که به شما خواهند گفت که: اگه ۱۰ سال ماهانه ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار تومان بدهید،ما هم به همان مدت همان پول را به شما خواهیم داد!!!

در صورتیکه تمایل به خرید بیمه نامه عمر دارین،بیمه پاسارگاد میتواند بهترین گزینه برایتان باشد.
ولی بیمه نامه عمر با مدت حداقل ۱۵ سال را به شما توصیه می کنم.

میتوانید حقوق مدنظرتون رو در ۱۵ سال آینده اعلام کنین،تا بنده حق بیمه سالانه آن را بحضورتون اعلام نمایم.