در سازمان تامین اجتماعی توسط (170 امتیاز)
باسلام بنده ساکن شهر تبریز هستم برای یک کار اداری میخواهم با دبیر خانه شعبه ۲۲تهران تماس تلفنی برقرار کنم وباشماره تلفن ‌۸۸۵۴۰۷۸۶/۸تماس میگیرم منشی گویا شماره داخلی دبیر خانه رو ۲۴۷اعلام میکنه زنگ میخوره ولی جواب نمیدن ایا ساعات مشخصی باید زنگ بزنم یا اصلا باتلفن نمیشه تورو خدا راهنمایم کنین راهم دوره خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

این هفته تعطیلات بوده است . در هفته جاری تماس بگیرید و اگر جواب ندادند  با دفتر معاونت فنی یا اداری شعبه تماس بگیرید و از آنها بخواهید دبیرخانه را ملزم به پاسخگویی کنند .

با تشکر